Dijkhoff Learning Unlimited • over ons


home
werkzaamheden
cursussen
portfolio
publicaties
over ons
nieuws
contact
Dijkhoff Learning Unlimited wordt geleid door Marta Beatriz Dijkhoff. Als doctorandus in Spaanse Taal, doctor in de Algemene Taalwetenschap en Master of Science in 'Educational & Training Systems Design' heeft zij een gedegen kennis van taal en onderwijskunde die zij in de praktijk weet te brengen in verschillende werkomgevingen, op uiteenlopende niveaus en diverse gebieden.

Als geboren en getogen Curaçaose was zij van 1994 tot 1998 Minister van Onderwijs, Cultuur, Jeugd en Sport en in die hoedanigheid heeft zij het beleid voor de vernieuwingen in het onderwijs op de Nederlandse Antillen opgestart en aangestuurd. Daarnaast heeft zij als adviseur allerlei organisaties bijgestaan in complexe veranderprocessen op het raakvlak van leren en werken.

Marta Dijkhoff is een teamspeler met leiderschapskwaliteiten die goed functioneert in participatief leidinggevende situaties. Zij beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, een goed ontwikkeld analytisch denkvermogen en een vooruitziende blik. Marta is creatief, flxibel en resultaatgericht en een uitstekende onderhandelaar en mediator. Zij spreekt uitstekend Papiamentu, Nederlands, Engels en Spaans, kan zich verstaanbaar maken in het Frans en Portugees en heeft een redelijke passieve beheersing van het Duits.
Developed with QwikZite (version 1.12)