Dijkhoff Learning Unlimited • werkzaamheden


home
werkzaamheden
cursussen
portfolio
publicaties
over ons
nieuws
contact
Dijkhoff Learning Unlimited is een organisatie die adviseert op het gebied waar taal en kennis samenkomen. Wij stellen taal- en onderwijsbeleidsplannen op voor organisaties, werken aan competenties voor werknemers en geven vorm en inhoud aan opleidingen en trainingen op allerlei niveaus.

Wanneer u als werkgever merkt dat uw personeel niet over voldoende taalcompetenties beschikt, kan Dijkhoff Learning Unlimited u van dienst zijn. Wij analyseren uw wensen en de organisatorische vereisten, ontwikkelen werkprofielen en komen met een sluitende oplossing wanneer het gaat om trainingen of opleidingen.

Wanneer u als leider van een organisatie of onderwijsinstelling merkt dat uw clienten hun leervragen niet beantwoord zien, kan Dijkhoff Learning Unlimited u bijstaan. Wij analyseren en evalueren kennis en competenties, stellen een op maat gemaakt opleidings-, begeleidings- of uitvoeringsplan voor u op en geven inhoud aan de hiaten die worden ervaren.

Dijkhoff Learning Unlimited is creatief, flexibel en resultaatgericht. Bent u op zoek naar professionele ontwikkeling voor uw werknemers of uw clienten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
 

http://www.kokumu.com/
   

Jasmine Maduro werkt samen met DLU in projecten waar coaching, begeleiding en materiaalontwikkeling belangrijk zijn.  

 
Developed with QwikZite (version 1.12)